torsdag den 16. juni 2011

Man må sno sig

som en SLANGE!

Jeg har været ved at lave en slange efter denne vejledning. Den er super nem og lige til at gå til... hende her har også en flot slange efter samme vejledning!Billedet er lånt af Alma la Palma
 Jeg håber at kunne vise den frem snart... Den bliver syet i retro stoffer i blå og lilla nuancer, og det bliver super godt =) Jeg har byttet en masse stof med en masse herlige mennesker på det sidste, så det er dejligt at få lidt fornyelse...


og mens alle andre snakker sommerferie, kan jeg glæde (!) mig over, at jeg stadig mangler 2 uger af skolen og en opgave+eksamen inden jeg kan holde sommerferie... Åh... Kom sol, kom sommer!

3 kommentarer:

 1. Måtte jo altså også lige lure lidt her hos dig :o) Tror denne slange skal på listen over krea-projekter. Det er også sådan et dejligt projekt, der ikke kræver nye stof-indkøb! Og jeg elsker dig blog-header - den er i sandhed fantalastisk :o)
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Apropos din header - kunne du så ikke overveje at få lavet noget stof i det fine sky/dråbe mønster? Jeg kunne da faktisk godt bruge en meter til et nyt projekt. Har du tjekket spoonflower.com, det er lidt et sjovt koncept :o)

  SvarSlet
 3. Hej - og velkommen til =) Altid skønt med nye ansigter!
  Slangen er altså også bare perfekt - netop fordi den er stor og nem, og ikke kræver nyt stof, og så ser den altså ud af noget :) Og tak for rosen, faldt over pladask for mønstret... Men det er ikke mit eget, så jeg må hellere lige høre, der hvor jeg har lånt det... For det kunne da være for fedt i stof!
  kh Sanni

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...