søndag den 16. september 2012

Nyt legetøj - og lidt ?

Vi har idag været ude og købe nyt legetøj - en IPad 2 :)
Jeg er helt ny i apples verden, så jeg aner slet ikke hvilke apps man bare MÅ eje? Hvilke har du, som bare bliver brugt igen og igen?

Og jeg tænker især; hvilken app bruger du til at udgive indlæg - er Blogger den eneste der er, for synes godt nok ikke rigtig det fungerer som app på IPad'en... Jeg har jo især været vant til at bruge Google Reader på min mobil (HTC) for at læse andres indlæg, og det har bare fungeret super! Men jeg kan ikke finde Google Reader på Apples store, så hvad er alternativet?

4 kommentarer:

 1. Tillykke med nyanskaffelsen!
  Jeg bruger g-whizz en google app, der indeholder reader og gmail mm.
  Til at blogge bruger jeg blogpress, er ikke helt gode venner med den, men det går.
  God fornøjelse med det nye legetøj.

  Mange hilsner Ditte

  SvarSlet
 2. Jeg er også relativt ny inden for feltet, så der må jeg desværre være dig svar skyldig, men er du ellers tilfreds med købet?

  SvarSlet
 3. Super, jeg har hentet g-whizz, ditte! Men kan det passe at der kun er den til 30 kr fra blogpress?

  Ja, jeg er rigtig glad for den! Det er jo bare legetøj, for en computer og telefonen er jo nok, men ipaden er godt nok også smart :)

  SvarSlet
 4. Ja, jeg har i hvert fald betalt for blogpress. Men hvis du finder andre gode apps til at blogge med, er jeg meget interesseret.
  Desuden har jeg investeret i en kortlæser til Ipad (camera connection kit), så jeg nemt kan overføre billeder direkte fra kameraet, synes det er smart, men det er jo ikke sikkert, at du har samme behov.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...