søndag den 17. juli 2011

Blog award!

Æj, hvor blev jeg bare glad, da jeg den anden dag fandt ud af, at Leizys barslerier havde givet mig en blogaward!

Jeg tager imod den med glæde, og siger tusind tak! I samme åndedrag vil jeg lige benytte chancen til at sige HOLY-MOLY - jeg er oppe på 50 faste læsere! Det er jo helt igennem fantastisk, og jeg håber virkelig, I alle vil hænge på - også efter min give-away ender =)

Tilbage til blogawarden:Reglerne er:
Man skal linke til den, som man har modtaget awarden af
Man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere, der har færre end 100 faste læsere
Man skal svare på 5 spørgsmål

Og de 5 spørgsmål kommer her...

Sp. 1: Hvorfor begyndte jeg at blogge?
Jeg havde efterhånden fulgt med i blogland i et pænt stykke tid, og jeg elsker den gavmildhed, kreativitet og sammenhold der er mellem de forskellige blogge. Jeg ønskede ganske enkelt at blive en del af klubben!
Efterhånden som jeg fulgte flere og flere blogge, voksede mit begær til symaskinen og senere hæklenålen, og jeg søgte efter ligesindede, til at vise mine kreationer til... Kærestens reaktion er ikke altid godt nok ;)

Sp. 2: Hvilke blogs følger du?
Gud, hvis jeg skulle liste alle dem op ville det da tage evigheder! Men jeg følger mange - som i rigtig mange! Jeg læser alle indlæg, og kommenterer også rundt omkring. Jeg forsøger hele tiden at blive bedre til at kommentere, for det er jo det, der gør det hele lidt sjovere!

Sp. 3: Favoritfarver
Da jeg gik i gymnasiet for 3-4 år siden ville jeg have sagt sort. Jeg kunne ikke rigtig med farver, og alt skulle helst være sort/hvid.. MEN jeg har taget revance for de spildte år, og jeg elsker nærmest alle farver. Alene, på kryds og tværs, nuancer eller komplimentærfarver... De er skønne hver og en!
Mine favoritfarver kærer dog lidt i perioder. Jeg er lige kommet ud af en lilla periode og trådt ind i den gule.. =)

Sp. 4: Favoritfilm?
Bum bum... Jeg elsker at se film, men sådan ligefrem favoritfilm... Jeg kan rigtig godt lide disney film faktisk, og helst dem jeg så som barn, såsom Løvernes konge og Alladin...

Sp. 5: Hvilke lande vil du besøge?
Det kunne være virkelig spændende at komme en tur til Afrika! Jeg har en veninde der har været afsted som frivillig på et børnehjem, og manner... Hendes billeder og fortællinger var helt fantastiske!

Blogawarden ryger i denne omgang videre til følgende blogge:


 3 kommentarer:

 1. Hej Sanni, tak for awarden :-) Men jeg springer over, du kan læse mere om hvorfor på min blog under "award". Igen - mange tak, det er rart at der er nogle der har fået øje på en her i blogland.

  SvarSlet
 2. Hej Sanni
  Jeg har også givet dig en blogaward. Du kan jo vælge, om du har lyst til at tage imod den uden at sende den videre :o)
  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Hejsa, tak for awarden, jeg leger med. :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...