lørdag den 3. december 2011

Gaveleg hos Unikarina

I dag skulle der være en glad mig med min gave fra pakkelegen hos Unikarina... Men som I kan se, er der intet billede af en glad mig med min gave :( Jeg har simpelthen intet modtaget endnu, selvom det er min åbne dag idag - det er jo brand ærgeligt, men jeg håber den dukker op engang i løbet af december og SÅ skal I nok se den :)

6 kommentarer:

 1. Hej Sanni... Æv. Jeg har lige skrevet til hende, som skal sende til dig, for du skulle gerne have modtaget den for nogle dage siden. Jeg håber, at det er fordi den hænger fast i postsystemet. Jeg melder tilbage til dig, når jeg har hørt noget fra hende.

  SvarSlet
 2. Ej hvor er det øv Håber du får din pakke

  SvarSlet
 3. Kæreste Sanni.
  Har lige fået mail fra Karina. Det er nemlig mig, der skulle have sendt en pakke til dig. Jeg er virkelig ked af det, men da jeg skulle til DK i 14 dage dagen efter jeg fik mailen med datoer fra Karina, har jeg i farten forstået det sådan at jeg skulle sørge for at pakken var fremme d. 28. Og at du skulle åbne d. 10. Og da jeg først kom hjem d. 28. Tænkte jeg: okay, det går nok. Jeg når det, for hun skal først åbne d. 10. Hvor DUM kan man være?!
  Som sagt jeg er rigtig ked af det - det beviser at hastværk er lastværk. Jeg sender pakken her i weekenden, så den kommer med flyet ud af Grønland på mandag. Jeg vil vedlægge en ekstra lille ting, som plaster på såret.

  SvarSlet
 4. Vi venter spændt på at kigge med ;0)

  SvarSlet
 5. Ih, hvor er jeg glad for at det hele har løst sig!
  Nu glæder jeg mig bare til at modtage min pakke :)

  SvarSlet
 6. Nu skulle pakken gerne være liiige på trapperne...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...